Mancare de pui cu legume

Printeaza

Mancare de pui cu legume din: file de pui, ghimbir, ardei iute, ulei de soia, ardei, praz, sare, piper, germani de soia, porumb si boia de ardei dulce.

Ingrediente:

  • 500 g file de pui (cocos)
  • 1 lingurita ghimbir proaspat razuit
  • 2 ardei iuti rosii proaspat rasi
  • 5 lingurite ulei de soia
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 bucati praz
  • sare
  • piper
  • 250 g boabe germeni de soia
  • 180 g porumb cu stiuleti, conservat
  • boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Mancare de pui cu legume: taie carnea mărunt. Se amestecă ghimbirul, ardeii iuţi cu 3 linguri ulei şi cu acest sos se unge carnea. Ardeii şi prazul se taie bucăţi.

Intr-o tigaie se pune carnea împreună cu uleiul şi prăjeşte bine. Se scoate carnea din tigaie, se condimentează cu sare şi piper.

Restul de ulei se pune la încins şi se prăjesc toate legumele, aproximativ 5 minute.

adaugă din nou carnea şi se condimen­tează totul cu sare, piper şi boia.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.