Mancare de pui cu marar
PrinteazaO reteta delicioasa de mancare de pui cu marar din: pui, ulei, ceapa, marar, patrunjel verde, faina si sare.
- 1 pui
- 50 ml ulei
- 3 cepe
- 500 g marar (circa 12-14 legaturi)
- 2-3 legaturi de patrunjel verde
- 1 lingurita rasa faina
- sare
Mod de preparare:
Cureţi puiul, îl speli, îl tai în bucăţi, îl scurgi bine de apă, apoi îl rumeneşti uşor, împreună cu ceapa tocată mărunt, în uleiul încins, după care torni puţină apă şi fierbi înăbuşit.
Cureţi mărarul de cotoarele mari, îl speli în mai multe ape, apoi îl tai mare şi îl adaugi peste bucăţile de carne.
Presari făină, amesteci totul cu lingura, torni o ceaşcă de apă şi potriveşti gustul de sare şi de piper. Fierbi în continuare circa 40 de minute.
Mancare de pui cu marar
Pofta buna!