Mancare rece de legume
PrinteazaMancare rece de legume din: dovlecel, gulie, ceapa, salata, varza, urzici, conopida, ardei, castravete, rosii, patrunjel, verdeata, sare, piper, sos.
- 1 dovlecel
- 1 gulie
- 2 cepe
- 1 salată verde
- 1 mână de varză
- 1 mână de urzici
- 1 conopidă mică
- 1 ardei
- 1 castravete
- 2 roşii
- 1 rădăcină de pătrunjel
- verdeaţă
- sare
- piper
- sos vinegretă
Mod de preparare:
Toate ingredientele se spală, se dau prin maşina de tocat, mai puţin verdeaţa. La această compoziţie se adaugă verdeaţa tocată, se amestecă cu sos vinegretă şi se omogenizează bine.
Se serveşte cu pâine prăjită.
Pofta buna!