Mancare rece de dovlecei

Printeaza

Mancare rece de dovlecei din: dovlecei, ceapa, ardei, patrunjel, rosii, suc de rosii, usturoi, cimbru.

Ingrediente:

  • 5 dovlecei potriviţi ca mărime
  • o ceapă
  • 2 ardei igraşi
  • pătrunjel verde
  • 3 roşii
  • 100 ml suc de roşii
  • 2 căţei usituroi
  • cimbru

 

Mod de preparare Mancare rece de dovlecei:

Se rad dovleceii, se taie sferturi, se pun cu untdeleimn şi ceapă tocată la foc mic, să se înmoaie.

Când încep a se rumeni, se adaugă ardeii graşi, tăiaţi feliuţe, verdeaţa tocată, roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe şi tăiate feliuţe, sucul de roşii şi se lasă să fiarbă la cuptor.

Când a scăzut bine este gata.

Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.