Mancare rece de pasare

Printeaza

Mancare rece de pasare din: piept de pasare, maruntaie de pasare, ceapa, ulei, vin, morcovi, albitura, telina, masline, rosii, foiae de dafin, sare, piper boabe.

Ingrediente:Mancare de pasare

  • 1 piept de pasare si maruntaiele
  • 4 cepe
  • 1 ceasca mare cu ulei
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 morcovi
  • albitura
  • 1 telina
  • masline
  • 2 rosii sau bulion
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, le tăiaţi julien, le căliţi în ulei până se înmoaie, după care puneţi 1 cană cu apă caldă, sare, piper, dafin şi roşiile tăiate felii subţiri. Fierbeţi acoperit 15 min. Separat pregătiţi carnea: puneţi la fiert carnea cu apă cât s-o acopere, o clocotiţi, aruncaţi apa, spălaţi vasul şi carnea, porţionaţi şi puneţi în sos.

Continuaţi fierberea, după ce aţi adăugat 1 pahar mic cu vin alb şi măslinele fierte separat. Fierbeţi mâncarea la foc mic în total 45 min, apoi ţineţi cratiţa într-un vas mai mare, cu apă rece. Schimbaţi apa rece de 2-3 ori dacă vreţi să serviţi mâncarea rece. Serviţi caldă sau rece, cu pâine proaspătă şi vin roşu.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.