Mancare taraneasca
PrinteazaMancare taraneasca din: fasole verde, rosii, ceapa, usturoi, ulei, patrunjel, boia dulce, sare, piper.
- 1 kg fasole verde pastai proaspata sau congelata
- 3-4 rosii bine coapte
- 1 ceapa mare
- 4 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel
- 1 praf boia dulce
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui o cratiţă cu apă şi sare pe foc, iar când fierbe, adaugi fasolea congelată sau proaspătă.
Intre timp, opăreşti roşiile, îndepărtezi pieliţele şi le tai bucăţele.
Intr-o tigaie cu ulei încins, căleşti ceapa tăiată rondele, adaugi fasolea, roşiile, sarea, piperul, după gust, usturoiul zdrobit, boiaua dulce şi pătrunjelul tocat fin.
Laşi totul să fiarbă până scade.
Mancare taraneasca
Pofta buna!