Mancare de tarhon cu ceapa verde si pulpe de pui

Printeaza

Mancare de tarhon cu ceapa verde si pulpe de pui din: pulpe de pui dezosate, ceapă verde, tarhon, roşii în bulion, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de tarhon cu ceapa verde si pulpe de pui

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 2 legături ceapă verde
  • 4 legături de tarhon
  • 1 cutie de roşii în bulion (tăiate cuburi)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli bine pulpele, apoi le usuci cu un prosop. Le pui la prăjit într-un vas cu ulei fierbinte. Scoţi apoi pulpele şi le aşezi pe un prosop.de hârtie, iar în ule­iul rămas prăjeşti ceapa tăiată rondele.

Speli tarhonul şi îl usuci cu un prosop. Desprinzi frunzele de pe tije şi le adaugi peste ceapa prăjită. Pui şi pulpele de pui, le sărezi şi piperezi şi adaugi 1 pahar cu apă.

Fierbi compoziţia circa 10 minute şi adaugi roşiile cu bulion. Acestea pot fi înlocuite cu roşii proaspete, curăţate de pieliţă şi tă­iate cuburi.

Introduci vasul în cuptor la 180°C, pe raftul din mijloc, pentru circa 30 de minute, pentru ca sosul să scadă şi să se îngroaşe. Mâncarea o serveşti caldă, presărată cu câteva fire de tar­hon, proaspăt tăiate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.