Mancare traditionala

Printeaza

Mancare traditionala din: sangerete, caltabos, carnati de casa, cotlet, cartofi, ceapa, patrunek, untura, usturoi.

Ingrediente:Mancare traditionala

  • 150 g sângerete
  • 150 g caltaboş
  • 150 cârnaţi de casă (neafumaţi)
  • 2 felii cotlet (dezosat)
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • pătrunjel verde
  • untură
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Caltaboşul şi sângeretele se prăjesc separat în 2-3 linguri de untură, timp de 15-20 de minute. Cârnatul se prăjeşte într-o altă tigaie, iar feliile de cotlet se freacă bine cu usturoi şi se prăjesc la foc iute. între timp, se prepară garnitura.

Se fierb cartofii în coajă. După ce s-au răcit puţin, se curăţă şi se dau pe răzătoarea cu găuri mari. Se amestec apoi toate ingredientele cu o ceapă tăiată mărunt şi călită în prealabil, se sărează după gust şi se presară cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.