Mancare de varza cu pipote de gasca si mere din: pipote de gasca, varza murata, ardei gras, vin alb, cimbru, mere, rosie, ceapa, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
600 g pipote de gâscă
1 varză murată mică
1 ardei gras
100 ml vin alb
2 crenguțe de cimbru
2 mere mici și acrișoare
1 roșie sau 100 g cuburi de roșii în bulion
1 ceapă
50 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Fierbi pipotele până se înmoaie. După ce se înmoaie, le scurgi și le ungi cu puțin ulei, după care le presari cu sare și piper.
Cureți ceapa și ardeiul, le speli și le tai julien. Le călești puțin în ulei, apoi adaugi varza tocată fideluță, cimbrul, 50 ml vin și lași să scadă la foc mediu, 10 minute.
Ungi cu ulei un vas termorezistent, pui un strat de varză, iar deasupra așezi pipotele, felii de mere și de roșii.
Presari piper și introduci tava în cuptor pentru 20 de minute.
Pipote marinate, cu seminte de susan din: pipote de pui, sos de soia, ceapa, ardei gras, seminte de susan, zeama de lamaie, ulei de seminte de susan, ardei iute. Ingrediente: 500 g pipote de pui 1/4 pahar sos de soia 2 cepe 1 ardei gras rosu 3 linguri seminte de susan 1 lingura zeama de […]
Mancare de cartofi cu pipote Ingrediente: 2 kg de cartofi 1 pungă de pipote 2 linguri de condimente 1 lingură de bulion 1 foaie de dafin câteva frunze de ţelină ulei pentru prăjit 5-6 căţei de usturoi apă verdeaţă Mod de preparare: Cartofii tăiaţi ca pentru mâncare îi pui la fiert împreună cu condimente, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.