Confit de Rață din: pulpe de rata, sare, piper, usturoi, frunze de dafin, rozmarin, untdelemn, cartofi, ulei, sare, piper, legume. Ingrediente: Pentru confit de rață: 4 pulpe de rață Sare și piper proaspăt măcinat, după gust 4 căței de usturoi, zdrobiți 4 frunze de dafin 4 crenguțe de rozmarin 500 g de untdelemn (grasime de […]
Mancare verde
PrinteazaMancare verde
Ingrediente:
- 1 pachet unt
- 3 ouă
- 1 pahar lapte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mancare verde: Un kg verdeţuri măcriş, hasmaţuchi, salată verde, untişor, podbal, lobodă.Ierburile se fierb un pic, cât să se-nmoaie .
toacă, cât sunt calde, se freacă cu unt, ouă şi lapte, sare şi piper. dau la cuptor, nu mult, până se leagă .
oferă cu mămăligă caldă şi o oală de vin alb de Rovinari, ţărănesc, care să nu fie chiar sec, dar nici demisec, ci abia abia să nu-ţi pară acra.
Pofta buna!
Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale
Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, miere, afine, biscuiti, rozmarin. Cu ocazia evenimentelor speciale, un platou de aperitive elegante poate aduce o notă de rafinament și bucurie. În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă nouă și inedită pentru un platou ce combină deliciul fructelor proaspete cu […]