Mancare de vinete cu ceapa si usturoi

Printeaza

Mancare de vinete cu ceapa si usturoi din: vinete, ceapa, patrunjel, suc de rosii, usturoi, untdelemn.

 

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • pătrunjel verde
  • suc de roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • untdelemn

 

Mod de preparare Mancare de vinete cu ceapa si usturoi:

Se spală vinetele, se taie felii groase de un deget, se presară sare şi se lasă câteva minute.

Apoi se şterg cu o cârpă curată, se dau prin făină şi se prăjesc feliile în untdeleimn, pe ambele părţi.

Se face un sos din ceapă tocată şi înmuiiată în untdelemn, pe foc, la care se adaugă pătrunjel verde tocat, suc de roşii şi usturoi tocat.

Apoi se pun feliile de winete, prăjite separat într-un vas, se toarnă peste ele sosul şi se dau la cuptor.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.