Mancare de zarzavat cu sos de lamaie

Printeaza

Mancare de zarzavat cu sos de lamaie din: cartofi, sfecla, sos de lamaie, mere, castraveti murati, sare.

 

Ingrediente:

  • 100 g cartofi curăţaţi,  fierţi si tăiaţi bucăţi mici pătrate
  • 30 g sfeclă fiartă, tăiată bucăţi mici, pătrate
  • un pahar mare cu sos de lămâie (vezi reţeta)
  • 40 g mere curăţate, tăiate bucăţi pătrate
  • o linguriţă cupere tocate
  • 2-3 castraveţi muraţi
  • sare

 

Mod de preparare Mancare de zarzavat cu sos de lamaie:

Merele se fierb puţin în sosul de lămâie, apoi se adaugă şi celelalte ingrediente şi se serveşte.

Dacă sosul este prea gros, se poate subţia cu supă de zarzavat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Simpla si buna mancarea de zarzavat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.