Mancarea bunicii

Printeaza

Mancarea bunicii din: cartofi, branza topita, smantana, crenvursti, carnati afumati, praf de usturoi, vegeta, sare, unt.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 250 g brânză topită
  • 200 ml smântână
  • crenvurşti
  • cârnaţi afumaţi
  • 50 g caşcaval afumat
  • praf de usturoi
  • vegeta
  • sare
  • unt

 

Mod de preparare Mancarea bunicii:

Se fierb în coajă cartofii, apoi se curăţă şi se taie felii, până mai sunt călduţi.

Se freacă spumă brânza topită cu smântână, se adaugă cartofii, se condimentează cu vegeta, puţin praf de usturoi şi sare după gust.

Se toarnă compoziţia într-o cratiţă unsă cu unt, se pun deasupra rondele de crenvurşti şi cârnaţi, se presară cu caşcaval ras şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.