Mancarea uşoară de berbec
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de mancare usoare de berbec din: carne de berbec, telina, cartofi, ceapa, zeama de carne sare si piper.
- 750g carne de berbec
- 2 teline
- 8 cartofi
- 10 cepe
- 1 l zeama de carne
- sare
- piper
Mod de Preparare
Alegem carne de berbec: piept sau spinare (partea de la rinichi). Taiem carnea in bucati. Curatam cartofii; taiem in felii telina si ceapa. Asezam totul intr-o cratita: la fund un rand de carne, apoi un strat de zarzavat amestecat si pe urma din nou un rand de carne.
Punem sare, piper si zeama de carne sau apa fierbinte (cate un polonic de persoana). Lasam cratita acoperita pe plita sa fiarba incet. Cand a inceput sa scada zeama dam cratita la cuptor. Mancarea gata trebuie sa fie scazuta.
Poftă bună!