Mancarica aromata cu fasole

Printeaza

Mancarica aromata cu fasole din: fasole, morcovi, ardei, telina, ceapa, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica aromata cu fasole

  • 300 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi
  • un fir ţelină
  • 2 cepe
  • 10 roşii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la înmuiat cu o seară înainte de pregătire. 2, A doua zi se scurge de apă, se pune la fiert cu apă proaspătă şi se lasă 30 de minute. Se scurge fasolea şi se pune într-un vas de cuptor. Se adaugă legumele tăiate, se picură uleiul şi se presară cu sare şi piper.

Se lasă la cuptor pentru o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.