Mancarica de berbec cu cartofi si telina

Printeaza

Mancarica de berbec cu cartofi si telina din: carne de berbec, telina, cartofi, ceapa, zeama de carne, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 750 g carne de berbec
  • 2 ţeline
  • 8 cartofi
  • 10 cepe
  • 1 l zeamă de carne
  • sare
  • piper

 

 

 

 

Mod de preparare:

Mancarica de berbec cu cartofi si telina: Alegi carne de berbec, piept sau spinare (partea de la rinichi) şi o tai în bucăţi.

Cureţi şi speli cartofii, ţelina şi ceapa, pe care le tai felii.

Aşezi totul într-o cratită astfel: la fund un rând de carne, apoi un strat de legume amestecate şi iar un strat de car­ne.

Pui sare şi piper şi torni zeamă de carne sau apă fierbinte (câte un polonic de persoană).

Când a început să scadă zeama, dai cratiţa la cuptor.

Mâncarea e gata când e scăzută. O aşezi pe platou si o servesti fierbinte la masă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Mancarica de berbec

Mancarica de berbec Ingrediente: 750 g carne berbec 2 teline 8 cartofi 10 cepe 1 1 zeamă de carne sare piper Mod de preparare: Alegem carne de berbec : piept sau spi­nare (partea de la rinichi). Tăiem carnea în bucăţi. Curăţăm cartofii; tăiem în felii ţelină şi ceapa. Aşezăm totul într-o cra­tiţă : la fund […]

Varza acra cu berbec

Varza acra cu berbec din: carne de berbec, varza, untdelemn, bulion, piper, apa.   Ingrediente: 1 kg carne de berbec (costiţe) o varză mare sau 2 verze mai mici 3-4 linguri untdelemn o lingură bulion piper boabe apă     Mod de preparare: Se spală carnea şi se pune la fiert, înăbuşit, în apă cu […]

 

Crochete  de berbecut

Crochete  de berbecut din: carne de berbec, crab, alune, vin, ceapa, faina, sare, oua, pesmet, ulei. Ingrediente: 500 g carne de berbec 1 cutie conservă de crab (crevete) 150 g alune 150 g zarzavat 1 ceapă 3/4 pahar vin 1 /2 lingură fă­ină sare 3 ouă pesmet de casă 30 g ulei 1/2 l supă […]

 

Fudulii de berbecut cu slanina la gratar

Fudulii de berbecut cu slanina la gratar din: fudulii de berbec, slanina afumata, usturoi, cimbru, boia, vin. Ingrediente: 1 kg fudulii de berbec 300 g slănină afumată 50 g usturoi – o căpățână 10 g cimbru 10 g boia 100 ml vin     Mod de preparare: Se spală fuduliile, se crestează și se împănează […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna mancarica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.