Mancarica cu carne de rata si castraveti

Printeaza

Mancarica cu carne de rata si castraveti din: rata, castraveti in saramura, suc de rosii, ceapa, ulei, piper, sare, patrunjel.

Ingrediente:Mancarica cu carne de rata si castraveti

  • 1 rata
  • 8 castraveti in saramura
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2-3 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • piper macinat
  • sare
  • 1 legatura patrunjel sau marar

 

Mod de preparare:

Cureţi raţa şi o porţionezi. O pui la fiert la foc mijlociu, îndepărtând spuma care se formează la începutul fierberii. Tai castraveţii în rondele groase, iar ceapa o toci mărunt.

Incingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti ceapa până când devine transparentă, apoi adaugi bucăţile de carne şi castraveţii. Torni sucul de roşii diluat cu zeamă în care a fiert carnea.

Presari piper după gust şi jumătate din verdeaţa tocată şi introduci vasul în cuptorul cald, la foc mijlociu, pentru cel puţin 30 de minute.

Când carnea s-a frăgezit, iar sosul a scăzut, sărezi mâncarea şi presari verdeaţa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.