Mancarica de berbec

Printeaza

Mancarica de berbec

Ingrediente:Mancarica de berbec

  • 750 g carne berbec
  • 2 teline
  • 8 cartofi
  • 10 cepe
  • 1 1 zeamă de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Alegem carne de berbec : piept sau spi­nare (partea de la rinichi). Tăiem carnea în bucăţi. Curăţăm cartofii; tăiem în felii ţelină şi ceapa.

Aşezăm totul într-o cra­tiţă : la fund un rand de carne, apoi un strat de zarzavat amestecat şi pe urmă din nou un rand de carne.

Punem sare, piper şi zeamă de carne sau apă fier­binte (cate un polonic de persoană).

Lă­săm cratiţa acoperită pe plită să fiarbă încet. Cand a început să scadă zeama, dăm cratiţa la cuptor. Mancarea gata tre­buie să fie scăzută.

O scoatem pe farfu­rie şi servim fierbinte la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.