Mancarică de carne cu roşii si castraveţi

Printeaza

 Mancarică de carne cu ca roşii si castraveţi

Ingrediente:Mancarică de carne cu roşii si castraveţi

  • 100 g piept pui
  • 100 ml ulei
  • 2-3 castraveţi
  • 1 ceapă
  • 1/2 kg roşii
  • usturoi
  • 100 g brânză
  • 1 ou
  • sare
  • verdeaţă

 

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă pui uleiul şi prăjeşti carnea tăiată fâşii. Peste aceasta pui ceapa tăiată peştişori, castraveţii tăiaţi fâşii, le căleşti împreună, adaugi roşiile tăiate cubuleţe.

Le laşi la foc mic cam 15 minute, adaugi brânza şi baţi oul turnându-l dea­supra. Presari verdeaţă şi este gata.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.