Mancarica de fasole pastai

Printeaza

Mancarica de fasole pastai din: fasole, ceapa, ardei, morcov, bulion, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g fasole păstăi
  • o ceapă
  • 2 ardei graşi roşii
  • un morcov
  • 2 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pune ceapa tocată la călit şi se presară cu sare. Se adaugă ardeii şi morcovul tăiaţi şi se lasă 5 minute, amestecând să nu se prindă.

Se acoperă cu apă şi se lasă 15 minute la fiert. Se adaugă apoi fasolea păstăi.

Se lasă 10 minute la fiert, se pune bulionul desfăcut în puţină apă şi se mai lasă la fiert 5 minute, potrivind, la final, gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.