Mancarica de inima de vaca
PrinteazaInima de vaca (2 bucati) se taie cubulete, se prajeste in ulei incins. Se pune apa calda cat sa o acopere. Carnea se stropeste cu 3 linguri otet, se amesteca bine, se pun 1 lingurita sare, 6-7 catei de usturoi intregi si 1 kg ceapa taiata mai mare.
Se mai adauga 2 linguri ulei, 3 foi de dafin si inca un polonic de apa calda, ca sa acopere bine carnea si ceapa. Cand carnea si ceapa s-au inmuiat, se pun 3 rosii curatate de coaja si taiate cubulete, 1 pahar suc de rosii amestecat cu 1/2 pahar vin rosu. Se pune la sfarsit un varf de lingurita de rozmarin si se mai lasa 2-3 clocote.
Pofta buna!
In sfarsit o reteta cu inimi de vaca… lumea la noi se fereste de gatitul inimilor si nu inteleg de ce. Multi le dau la caini… Pacat. Sunt ft bune inimile de vaca