Mancarica de mazare cu pui

Printeaza

Mancarica de mazare cu pui din: carne de pui, ceapa, morcov, mazare, dafin, pasta de tomate, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica de mazare cu pui

  • 1 piept de pui şi 2 pulpe de pui
  • 3 cepe medii
  • 1 morcov mare
  • 1 kg mazăre
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 3 linguri ulei
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Porţionezi carnea, o speli şi o usuri pe prosoape absorbante.

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Speli morcovul şi îl tai rondele. Incingi uleiul şi prăjeşti bucăţile de carne. Adaugi ceapa şi morcovul şi căleşti câteva minute.

Acoperi cu apă, pui foaia de dafin şi laşi să fiarbă 15 minute, apoi adaugi mazărea şi laşi să fiarbă până scade sosul. Pui pasta de tomate, condimentezi cu sare şi piper şi mai laşi pe foc 10 minute.

La final, adaugi mărar tocat fin.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place mancarica de mazare cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.