Mancarica de spanac cu marar

Printeaza

Mancarica de spanac cu marar 

Ingrediente:Mancarica de spanac cu marar

  • 1 kg spanac
  • 2 legături mărar
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 roşie
  • 2 linguri făină
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul şi-l laşi în apă rece. Cureţi şi ardeiul, morcovul şi ceapa şi le tai mărunt sau le treci prin râzătoare, după caz. Pui ceapa să se călească şi când s-a aurit adaugi spanacul tăiat în fâşii subţiri şi mărarul tocat.

Le căleşti împreună şi apoi stingi cu apă care să acopere spanacul. Laşi să fiarbă pe jumătate (maximum 15 minute), apoi adaugi ardeiul gras şi morcovul.

Laşi din nou la fiert şi adaugi roşia curăţată de coajă şi trecută prin râzătoare sau tăiată cubuleţe. La final, adaugi cele 2 linguri de făină desfăcute în apă aidoma unei ciulamale subţiri.

După ce a dat în câteva clocote la foc mic, stingi focul.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa gatesc si eu o mancarica de spanac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.