Mâncărică dobrogeană de ardei cu brânză
PrinteazaMâncărică dobrogeană de ardei cu brânză din: ardei copti, rosii, telemea de vaca, oua.
- 12 ardei copti
- 8 rosii sau 2 borcane rosii in bulion sau in suc prorpiu
- 300 g telemea de vaca
- 4 oua
Mod de preparare:
Coci ardeii, îi cureţi de coajă şi îi dai deoparte, să se scurgă de zeamă. Opăreşti şi decojeşti roşiile, le dai pe răzătoarea mare şi le pui la fiert aproximativ 5 minute.
Adaugi ardeii întregi şi bine scurşi şi mai ţii totul pe foc 5 minute. Zdrobeşti brânza cu furculiţa, o amesteci cu ouăle întregi şi torni amestecul peste roşii şi ardei.
Amesteci încontinuu, până se fac şi ouăle. Mâncarea este bună şi caldă, şi rece. Acest fel de mâncare este uşor, nu este nevoie de ulei la preparare şi poate fi pregătit în orice anotimp.
Mâncărică dobrogeană de ardei cu brânză
Pofta buna!