Mâncărică dobrogeană de ardei cu brânză

Printeaza

Mâncărică dobrogeană de ardei cu brânză din: ardei copti, rosii, telemea de vaca, oua.

Ingrediente:Mâncarica_dobrogeana_de_ardei_cu_brânza

  • 12 ardei copti
  • 8 rosii sau 2 borcane rosii in bulion sau in suc prorpiu
  • 300 g telemea de vaca
  • 4 oua

 

Mod de preparare:

Coci ardeii, îi cureţi de coajă şi îi dai deoparte, să se scurgă de zea­mă. Opăreşti şi decojeşti roşiile, le dai pe răzătoarea mare şi le pui la fiert aproximativ 5 minute.

Adaugi ardeii întregi şi bine scurşi şi mai ţii totul pe foc 5 minute. Zdrobeşti brânza cu furculiţa, o amesteci cu ouăle întregi şi torni amestecul peste roşii şi ardei.

Amesteci încontinuu, până se fac şi ouăle. Mâncarea este bună şi caldă, şi rece. Acest fel de mâncare este uşor, nu este nevoie de ulei la preparare şi poate fi pregătit în orice anotimp.

Mâncărică dobrogeană de ardei cu brânză

Mâncarica_dobrogeana_de_ardei_cu_brânza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.