Mancarica de legume cu verdeata

Printeaza

Mancarica de legume cu verdeata din: dovlecel, ardei, morcovi, mazare, cartofi, rosii, ceapa, ulei, oregano, maghiran, busuioc, salvie.

Ingrediente:Mancarica de legume cu verdeata

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei graşi
  • 2 morcovi
  • 4-5 linguri mazăre
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 roşii curăţate de pieliţe
  • 1 ceapă roşie
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 ml supă de legume
  • oregano
  • maghiran
  • busuioc
  • salvie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli, le tai, după preferinţă, le amesteci şi le aşezi într-un vas termorezistent. Le stropeşti cu ulei, le condimentezi cu sare şi piper şi le aromatizezi cu oregano, maghiran şi salvie.

Adaugi în vas jumătate din supa de legume şi dai la cuptor 50 de minute. Din când în când, adaugi câte puţină supă şi amesteci, ca să fiarbă uniform legumele.

Foloseşti o spatulă de silicon, să nu sfărâmi ingredientele. Când legumele sunt pătrunse, opreşti focul şi laşi mâncărica de legume să se răcească în cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.