Se încălzesc 2 linguri ulei, se pun 2-3 cepe tocate mărunt și se înăbușă bine, cateva minute.
Se adaugă apoi 5 legături mărar verde, bine spălat și rupt bucățele (mărarul nu se toacă cu cuțitul), se toarnă 1 cană de supă de
legume sau apă caldă, cât să acopere și usturoi verde tocat mărunt.
Se fierbe mâncărica la foc potrivit, până se înmoaie mărarul.
Se adaugă 2-3 linguri bulion sau 4-5 roșii bine coapte și zeama de la 1 lămâie și se dă cratița la cuptorul încins, la foc potrivit, 20 de
minute.
O reteta delicioasa de mancarica de marar cu carne de porc din: marar, ceapa, cartofi, carne de porc, lamaie, faina, bulion, ulei, sare si piper. Ingrediente: 5 legături de mărar 3 cepe potrivite 3 cartofi 500 g carne de porc 1 lămâie cojită 2 linguriţe făină 3 linguri bulion ulei sare piper Mod de […]
Mancarica simpla de marar din: ulei, ceapa, marar, bulion, lamaie. Ingrediente: 2 linguri ulei 2-3 cepe 5 legături mărar verde 2-3 linguri bulion sau 4-5 roşii bine coapte zeama de la 1 lămâie Mod de preparare: Se încălzesc 2 linguri ulei, se pun 2-3 cepe tocate mărunt şi se înăbuşă bine, câteva minute. Se […]
Mancarica cu carne de rata si castraveti din: rata, castraveti in saramura, suc de rosii, ceapa, ulei, piper, sare, patrunjel. Ingrediente: 1 rata 8 castraveti in saramura 1 pahar suc de rosii 2-3 cepe 2-3 linguri ulei piper macinat sare 1 legatura patrunjel sau marar Mod de preparare: Cureţi raţa şi o porţionezi. O pui […]
Mancarica de ciuperci cu vin din: ficat, faina, ciuperci, vin, suc de rosii, ceapa, ulei, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200 g ficat de viţel 1 lingură făină 500 g ciuperci 100 ml vin 200 ml suc de roşii 1 ceapă 100 ml ulei câte 1 legătură mărar şi pătrunjel 2 linguri zeamă de lămâie sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.