Mancarica de mazare

Printeaza

Mancarica de mazare din: mazare, unt, apa, faina, smatana, marar, zahar, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg mazare noua
  • 1 lingura unt
  • 1/2 pahar apa
  • 1 lingurita rasa de faina
  • 1/2 pahar smantana
  • 1 legatura marar
  • 1/2 lingurita zahar (daca doresti)
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci faina cu apa, smantana, sarea si zaharul. Acest sos il torni peste mazarea curatata si inabusita cu untul intr-o cratita.

Lasi sa fiarba la foc mic timp de 10-15 minute. Adaugi mararul tocat fin si lasi sa mai dea 2-3 clocote.

Mancarica de mazare poate fi servita calda, dar si rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Muraturi cu ciuperci la borcan pentru iarna

Muraturi cu Ciuperci la Borcan pentru Iarna din: ciuperci, ceapa, morcovi, ardei iute, usturoi, frunza de dafin, boabe de piper, seminte de coriandru, sare, zahar, otet de vin alb, apa. Aceasta reteta de muraturi cu ciuperci la borcan este ideala pentru a savura gustul delicios al ciupercilor toata iarna. Ciupercile se combina cu legume aromate […]

Coniac de casă cu boabe de cafea

Coniac de Casă cu Boabe de Cafea din: alcool alimentar, apa, zahar, boabe de cafea, coaja de portocala sau lamaie, scortisoara.   Ingrediente: 750 ml de alcool etilic alimentar (minimum 70% alcool) 250 ml de apă 200 g de zahăr 50 g de boabe de cafea de calitate 1 coajă de portocală sau lămâie (opțional) […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.