Mancarica picanta de cartofi
PrinteazaMancarica picanta de cartofi
- 1/2 kg cartofi
- 2 cepe
- 2 linguri pastă de ardei
- 4-5 căţei de usturoi
- 3-4 linguri bulion
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- condiment
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi, speli cartofii şi ceapa, apoi tai cartofii felii pe lungime şi ceapa mărunt. Pui ceapa să se călească împreună cu usturoiul pisat şi pasta de ardei, adaugi feliile de cartofi, apă caldă cât să-i acopere şi le laşi pe toate să fiarbă înăbuşit, la foc mic.
Când cartofii au fiert, pui bulionul, potriveşti gustul de sare, piper şi condiment, mai laşi să fiarbă 10 minute şi dai mâncarea deoparte. Tai fin mărarul şi pătrunjelul şi le adaugi în mâncare.
Mancarică picantă de cartofi
Poftă bună!