Carne de iepure cu legume sotate si vin din: carne de iepure, ardei capia, ardei grasi, ceapa verde, usturoi, ciuperci, vanata, vin rosu sec, boia dulce, scortisoara, ardei iute, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 800 g carne de iepure doi ardei capia doi ardei grasi un fir de praz ceapa verde 6 catei de usturoi […]
Mancarica rece de iepure
PrinteazaMancarica rece de iepure din: carne de iepure, mirodenii, ceapa, masline, sare, piper.
- carne de iepure
- mirodenii pentru baiţ
- 1,5 kg ceapă
- 300 g măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cu o zi înainte de a pregăti carnea de iepure o pui să se frăgezească într-un baiţ pe care-l faci din: 2 părţi oţet, o parte vin şi o parte apă, în care vei adăuga piper boabe, ienibahar etc.
A doua zi scoţi carnea şi o treci sub un jet de apă rece.
Cureţi şi tai ceapa solzişori şi o pui într-o cratiţă încăpătoare, să se călească. Ai grijă, căci nu trebuie să fie foarte prăjită, ci mai mult să se înăbuşe.
Pui puţin câte puţin apă până se înmoaie ceapa şi apoi vei pune şi carnea ca să fiarbă împreună.
Important! Nu pui apă ca să acoperi carnea şi ceapa. Puţină câtă puţină.
Când este fiartă carnea pui şi măslinele, potriveşti de sare şi piper şi mai laşi puţin pe foc.
Tragi cratiţa de pe aragaz, scoţi carnea o laşi puţin să se răcească şi apoi înlături carnea de pe oase.
Mancarica rece de iepure
Pofta buna!
Poate te intereseaza si
Iepure cu smantana si vin alb
Iepure cu smantana si vin alb din: iepure, vin, ceapa, mustar, smantana, ulei. Ingrediente: un iepure un litru vin alb 2 cepe 6 linguri muştar iute 200 g smântână 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se porţionează iepurele, se unge cu muştar şi apoi se rumeneste în ulei timp de 10 minute. […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- mancare rece de iepure
- mancarica rece de iepure
- mancare rece de iepure vanat
- mancare rece iepure