Mancarica taraneasca

Printeaza

Mancarica taraneasca

Ingrediente:

  • 600 g carne de viţel
  • 10 cepe
  • 500 g pătlăgele roşii
  • puţin piper
  • sare
  • 400 g carne purcel
  • 15 ardei graşi roşii
  • 200 g unt
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Mancarica taraneasca: Carnea se taie bucăţi mici şi se prăjeşte în unt, într-o cratiţă pe măsură. Ceapa se taie feliuţe şi se pune peste carne ardeii se taie felii subţiri, se adaugă la mâncărică .

Roşiile se taie felii şi se varsă în cratiţă verdeaţa se toacă mărunt .

Mai vine şi ceva piper, sare câtă vreţi şi vă place şi, dacă aţi tocat ver­deaţa, si verdeaţă acum, cratiţa se pune la cuptor vreo oră, acoperită, să năduşească până-i gata carnea.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi se pare putin mai dificil de prajit impreuna carne de vitel cu cea de porc. Cea de porc se face mai repede

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.