Mancarica taraneasca
PrinteazaMancarica taraneasca
Ingrediente:
- 600 g carne de viţel
- 10 cepe
- 500 g pătlăgele roşii
- puţin piper
- sare
- 400 g carne purcel
- 15 ardei graşi roşii
- 200 g unt
- 1 legătură verdeaţă
Mod de preparare:
Mancarica taraneasca: Carnea se taie bucăţi mici şi se prăjeşte în unt, într-o cratiţă pe măsură. Ceapa se taie feliuţe şi se pune peste carne ardeii se taie felii subţiri, se adaugă la mâncărică .
Roşiile se taie felii şi se varsă în cratiţă verdeaţa se toacă mărunt .
Mai vine şi ceva piper, sare câtă vreţi şi vă place şi, dacă aţi tocat verdeaţa, si verdeaţă acum, cratiţa se pune la cuptor vreo oră, acoperită, să năduşească până-i gata carnea.
Pofta buna!
Mi se pare putin mai dificil de prajit impreuna carne de vitel cu cea de porc. Cea de porc se face mai repede