Mancarica de vara

Printeaza

Mancarica de vara

Ingrediente:

  • 3 roşii
  • 3 ardei
  • 3 cepe
  • 1 vânătă
  • 100 ml ulei
  • sare
  • usturoi
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Mancarica de vara: Tai ceapa peş­tişori, o căleşti cu ulei, pui ardeiul tăiat cubuleţe.

Vânătă o cureţi şi, tăiată şi ea cubuleţe, o învârteşti de câteva ori cu ceapa, apoi adaugi roşiile.

Laşi să fiarbă până se înmoaie vânătă, iar la sfârşit pui usturoi, piper boabe şi foi de dafin.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.