Mancarica de vinete cu usturoi

Printeaza

Mancarica de vinete cu usturoi din: vinete, ceapa, ardei, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 1 ceapă
  • 5 linguri ulei
  • 2 ardei graşi
  • 5 roşii
  • 4 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 linguri apă
Mod de preparare:
Mancarica de vinete cu usturoi:Speli, cureţi vinetele, le tai rondele, apoi jumătăţi, le dai cu sare şi le laşi deoparte 1 oră, apoi le speli şi le storci uşor, având grijă să nu le striveşti.
Incingi uleiul şi căleşti ceapa tăiată julien până devine sticloasă, apoi adaugi vinetele, le căleşti şi pe ele uşor şi pui ardeii tăiaţi fâşii. Amesteci şi torni apa.
După aproximativ 15 minute adaugi roşiile tăiate cubuleţe, usturoiul feliat, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai vasul la cuptorul încins 15 minute.
Pofta buna!

Rulouri de Vinete cu Costiță Afumată

Un fel de mâncare savuros și relativ simplu de preparat, ideal pentru un prânz în familie sau o cină cu prietenii. Vinetele, cu textura lor catifelată după coacere, se combină perfect cu aroma intensă a costiței afumate, oferind un contrast delicios. Ingrediente Vinete – Alege vinete […]

Château Cos d’Estournel, Franța – O Bijuterie a Vinurilor Bordeaux

Château Cos d’Estournel este un nume emblematic în lumea vinurilor de Bordeaux, recunoscut pentru structura sa robustă, complexitatea aromei și eleganța desăvârșită. Situată în inima regiunii Médoc, această proprietate se bucură de un renume internațional, fiind apreciată de cunoscători și colecționari pentru vinurile sale sofisticate, […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.