Mancaruri cu peste

Printeaza

Mancaruri cu peste:

Lup de mare cu legume si soia

Lup_de_mare_cu_legume_si_soiaLup de mare cu legume si soia din: lup de mare, morcovi, dovlecei, ardei capia, fasole verde, soia, ardei iute, telina, ulei, vin alb, usturoi, sare, piper, migdale, smantana. Ingrediente:…

Read more »

Pate de somon afumat

Pate_de_somon_afumatPate de somon afumat din: somon afumat, unt, smantana, marar, patrunjel, morcov, zeama de lamaie, sare, piper, frunze de rucola, rosii, masline, castravete, sos tzatziki, paine prajita. Ingrediente: 150 g…

Read more »

Orez prajit cu creveti si legume

Orez_prajit_cu_creveti_si_legumeOrez prajit cu creveti si legume din: ulei de floarea soarelui, ceapa, amestec de legume, orez, concentrat de legume, zeama de lamaie, coaja de lamaie, creveti, arahide. Ingrediente: 2 linguri…

Read more »

Fructe de mare cu sos de smântână

Fructe_de_mare_cu_sos_de_smantanaFructe de mare cu sos de smântână din: ulei de masline, ceapa, telina, usturoi, vin alb sec, supa de pui, amidon, fructe de mare, anghinare, sparaghel, marar, smantana. Ingrediente: 1…

Read more »

Salata rapida cu peste

Salate_5Salata rapida cu peste din: frunza de apio, telina, rosii, peste, zeama de lamaie, ceapa. Ingrediente: 1 frunza de Apio (o rudă a telinei) 2 rosii 1 cutie de peste…

Read more »

Creveti cu orez negru

Creveti_cu_orez_negruCreveti cu orez negru din: creveti, sos de rosii, apa, otet de vin, zahar tos, ceapa, mustar iute, lamaie, sos de soia, ardei iute, seminte de susan, cuisoare, marar, sare,…

Read more »

Ciorba de sprot cu legume

Ciorba_de_sport_cu_legumeCiorba de sport cu legume din: fidea, sport, mazare, morcov, ceapa, ardei gras, telina, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, bors, sare, piper, patrunjel, ardei iute, fasole pastai murata. Ingrediente:…

Read more »

Cod cu chorizo si paste

Cod_cu_chorizo_si_pasteCod cu chorizo si paste din: paste, sparanghel, file de cod, ulei de masline, salam chorizo, nuci de pin. Ingrediente: 125 g paste uscate 75 g sparanghel sau broccoli 300…

Read more »

Tarta din cartofi cu pastrav

Tarta_din_cartofi_cu_pastravTarta din cartofi cu pastrav din: cartofi, pastrav, ceapa verde, marar, oua, smantana. Ingrediente: 750 g cartofi, fierti 200 g pastrav, taiat bucati 4-6 fire de ceapa verde, tocata 2-3…

Read more »

Platica de mare la cuptor

Platica_de_mare_la_cuptorPlatica de mare la cuptor din: platica, patrunjel, lamai, vin alb, ulei de masline. Ingrediente: 4 buc platica de circa 450 g fiecare, eviscerata si curatata de solzi o mana…

Read more »

Şniţel de peşte cu spanac

Snitel_de_peste_cu_spanacŞniţel de peşte cu spanac din: fileuri de peste, spanac, cartofi, smantana, naut, ceapa, pesmet, oua, faina, sare, piper, ulei de floarea soarelui, zmeura, ardei iute, zahar tos. Ingrediente: 4…

Read more »

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Retete_RestauranteDeLux.ro_5Crap la cuptor pe pat de cartofi din: crap, rosii, ardei verzi, ceapa, usturoi, suc de rosii, patrunjel, cartofi, sare, piper, cimbru, bulion, concentrat de legume, vin alb. Ingrediente: 1…

Read more »

Pasta de peste cu spanac

Retete_RestauranteDeLux.ro_1Pasta de peste cu spanac din: ton, spanac, ceapa, sare, zeama de lamaie, piper, zahar, unt. Ingrediente: 2 conserve de ton maruntit 1 cutie de spanac congelat 1 ceapa sare…

Read more »

Somon cu hrean in foitaj

Somon_cu_hrean_in_foitajSomon cu hrean in foitaj din: creson, sos de hrean, branza de vaci, foitaj, file de somon, ou. Ingrediente: o mana de creson, tocat marunt 5 linguri sos de hrean…

Read more »

Salata de peste cu castraveti

Salata_de_peste_cu_castravetiSalata de peste cu castraveti din: castraveti verzi, macrou afumat, ceapa, ardei capia, morcov, rosii, pasta de tomate, vin alb sec, ulei, piper, sare, cimbru. Ingrediente: 4 castraveti verzi 1…

Read more »

Peste in crusta crocanta

Peste_in_crusta_crocantaPeste in crusta crocanta din: crap, ou, nuci, alune, patrunjel, pesmet, masline, rosii cherry, dovlecel, lamaie, ardei gras, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1 crap mai maricel 1 ou 50…

Read more »

Merluciu cu sos picant de portocale

Merluciu_cu_sos_picant_de_portocaleMerluciu cu sos picant de portocale din: merluciu, zeama de lamaie, sare, piper, ardie iute, zeama de portocale, margarina, sare. Ingrediente: 1 kg trunchi de merluciu zeama de la 1…

Read more »

Hamsii pe canapea

Hamsii_pe_canapeaHamsii pe canapea din: hamsii, rosii, ou, lapte, piper, faina, drojdie, sare, ulei. Ingrediente: 150 g hamsii 2 rosii 1 ou 2 linguri cu lapte piper proaspat macinat pentru aluat:…

Read more »

Paste cu ton, usturoi si busuioc

Paste_cu_ton_usturoi_si_busuiocPaste cu ton, usturoi si busuioc din: paste, ton, usturoi, sos de rosii, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 1 conserva cu ton 2 catei de usturoi 1…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.