Mancaruri usoare

Printeaza

Mancaruri usoare:

Salata_cu_afine_si_rodie_06

Reteta zilei: Salata cu afine si rodie

Salata cu afine si rodie din: rodie, salata verde, afine uscate, migdale, ulei de masline, otet, mustar dijon, oregano, sare, piper. Ingrediente: 1 rodie, curatata 1 salata verde ½ ceasca afine uscate 1/2 cana migdale feliate, prajite Ingrediente pentru sos: 3 linguri ulei de masline 3 linguri otet 1 lingurita mustar dijon 1 lingurita oregano, […]

Rulouri_cu_branza_ceapa_si_bacon_05

Reteta zilei: Rulouri cu branza, ceapa si bacon

Rulouri cu branza, ceapa si bacon din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat.   Ingrediente: 2 lingurite de ulei de masline 2 cepe, feliate 5 felii de bacon, tocat 1 aluat de patiserie 1 ceasca branza, maruntita 1 ceapa, feliata Sare   Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc […]

 

Salata_de_quinoa_cu_sfecla_si_branza_de_capra

Reteta zilei: Salata de quinoa cu sfecla si branza de capra

Salata de quinoa cu sfecla si branza de capra din: quinoa, sfecla, mandarine, branza de capra, verdeata.   Ingrediente: 1 cana quinoa, fiarta 2 bucati sfecla, fiarta 3 mandarine 1/2 cesti branza de capra Verdeata, dupa preferinta     Mod de preparare: Tocati sfecla si mandarinele, puneti intr-un bol impreuna cu quinoa, amestecati bine. Serviti […]

Supa_de_curcan_cu_legume_10

Reteta zilei: Supa de curcan cu legume

Supa de curcan cu legume din: carne de curcan, supa de pui, apa, sare, cartofi, morcovi, taitei, telina, ceapa, ulei de masline, dafin, piper.   Ingrediente: 500gr carne de curcan, fiarta 8 cesti de supa de pui 7 cesti de apa 1 lingura de sare 6 cartofi, curatati si taiati cuburi 3 morcovi, feliati ½ […]

Prajiturele_cu_ovaz_nuci_si_stafide_12

Reteta zilei: Prajiturele cu ovaz, nuci si stafide

Prajiturele cu ovaz, nuci si stafide din: faina, bicarbonat de sodiu, sare, scortisoara, condimente pentru dovleac, unt, zahar brun, zahar, oua, esenta de vanilie, ovaz, nuci, stafide.   Ingrediente: 1-1/2 cani faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1-1/2 lingurite de sare 1 lingurita scortisoara macinata 1/4 lingurita de condimente pentru dovleac 1 ceasca de unt […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.