Manga Thai

Printeaza

Manga Thai

Ingrediente:Manga Thai

  • 250 g orez Basmati
  • sare
  • 500g file de somon fara piele
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri sos de soia
  • 200 ml de smintina
  • 4 linguri vin sec
  • 1 conserva mango
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingurita coaja de lamiie

 

Mod de preparare:
Orezul se fierbe in 500 ml apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se spala pestele, se sterge si se taie cuburi. Se toaca usturoiul si ceapa verde.

Se caleste usturoiul in ulei si se aduga pestele; se prajesc cca 1 min si se intoarce. Se adauga ceapa verde si se prajesc putin impreuna.

Se scot. Se adauga in tigaie sosul de soia, smintina si vinul si se lasa sa fiarba. Se adauga conserva de mango si se incalzeste.

Se adauga apoi pestele, ceapa, uleiul de susan si coaja de lamiie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.