Marinada pentru carnea pasare 

Printeaza

Marinada pentru carnea pasare din: ulei de masline, mustar, miere, curry si chimen.

 

Ingrediente:Marinada pentru carnea pasare

  • 1 cană cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu muştar
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri de curry
  • 1 lingură cu chimen

 

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele.

Timpul de macerare pentru carnea de pasăre este de maximum 3-4 ore. Raţa şi vânatul au nevoie de opt ore.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.