Marinata cu legume crude pentru vanat

Printeaza

Marinata cu legume crude pentru vanat din: otet, vin, ulei, piper, ienibahar, dafin, ceapa, telina, cimbru, usturoi, sare.

Ingrediente: (pentru 3 kg carne de vânat)Marinata cu legume crude pentru vanat

  • 100 ml oţet
  • 200 ml vin
  • 50 ml ulei
  • boabe de piper şi enibahar
  • foi de dafin
  • 1 ceapă
  • 1 telină (ceapa şi ţelina se taie în felii subţiri)
  • 1 ramură de cimbru
  • 1 căpăţână de usturoi zdrobit
  • sare

 

Mod de preparare:

Componentele se amestecă împreună şi cu compoziţia obţinută se ung bucăţile de came, se aşază îndesat într-un vas smălţuit şi se ţin la rece. Carnea marinată în acest fel poate sta câteva zile; nu se scoate din marinată decât în momentul pregătirii mâncării, altfel se înnegreşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.