Marinata de gogosari cu foi de dafin
PrinteazaMarinata de gogosari cu foi de dafin din: gogosari, bulion, ulei, otet, zahar, sare, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin.
- 2,5 gogosari
- 200 g bulion
- 200 ml ulei
- 150 ml otet
- 150 g zahar
- 1 lingurita de sare mare
- boabe de piper si mustar
- foi de dafin
Mod de preparare:
Speli şi cureţi gogoşarii de cotoare şi seminţe şi tai în 4 sau în 6. Pui la fiert într-un vas toate ingredientele, în afară de gogoşari. Când încep să fiarbă, adaugi şi gogoşarii, pe rând dacă nu încap toţi odată, îi laşi cât să se înmoaie puţin, apoi îi repartizezi fierbinţi în borcane.
Torni peste ei sosul din vas şi înfiletezi borcanele, apoi le aşezi la cald, între pături.
Pofta buna!