Marinată de heringi

Printeaza

Marinată de heringi 

Ingrediente:Marinată de heringi

  • 500 g heringi
  • 1 lingura ceapă
  • boabe ienibaliar
  • 20 boabe muştar
  • 1 lingură zahăr
  • oţet
  • 2 linguri ulei
  • 3 foi de dafin
  • morcov

 

Mod de preparare:

Se curăţă heringii, se desărează şi se taie în bucăţi. Se adaugă boabe de ienibahar, foi de dafin, boabe de muştar şi zahăr. Se amestecă şi se pune într-un borcan cîte un rînd de ceapă tăiată în felii subţiri şi un rînd de heringi. Se interca­lează felii de morcov, crestate la margini.

Se toarnă deasupra oţet amestecat cu ulei, în aşa fel încît să acopere întreaga cantitate de peşte. Se leagă borca­nul cu celofan sau pergament. Se poate păstra mai mult timp.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.