Marinata pentru carnea de pui

Printeaza

Marinata pentru carnea de pui

1-1/2 pahar vin roşu sec sau demisec alb, 1 ceapă, 1 frunză de ţelină, 1 morcov, 1 căţel de usturoi, 5 boabe piper, 1-2 linguri ulei. Puiul se pune în marinată şi se ţine la frigider cel puţin 12 ore. După zvântare se frige la cuptor. Vinul şi legumele se pot folosi la sos.

Marinata pentru carnea de pui

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bait pentru pui
  • cum se marineaza puiul
  • cum se marineaza carnea de pui

1 comentariu

  1. parerea mea ca e mai bun sosul cu vin alb. cel rosu nu mi se pare ca merge prea mult la carne de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.