Marinata de hamsii din: hamsii, ceapa, dafin, masline, otet, piper. Ingrediente: 250 g hamsii 1 ceapă 2 foi de dafin 200 ml oţet 100 g măsline piper boabe Mod de preparare: Eviscerează hamsiile şi clăteşte-le cu o soluţie de oţet cu apă (50 ml apă la 50 ml oţet). Taie ceapa julien. Intr-un borcan […]
Marinata de rozmarin, usturoi si lamaie
Marinata de rozmarin, usturoi si lamaie din: rozmarin proaspăt, usturoi, lămâi, piper negru. Ingrediente: 2 mâini bune de rozmarin proaspăt, zdrobit 6 căţei de usturoi, zdrobiţi 10 linguri de ulei de măsline 3 lămâi, tăiate în jumătate, stoarse şi cu coaja zdrobită piper negru proaspăt măcinat Mod de preparare: Amestecaţi totul şi frecaţi carnea cu această compoziţie. Lăsati-o […]
Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute
Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute din: tulpini de iarbă lămâioasă, frunze de limetă kaffir, sos de soia, usturoi, ghimbir, ardei iute roşu, limete, ulei de măsline. Ingrediente: 2 tulpini de iarbă lămâioasă, zdrobite 1 mână mică de frunze de limetă kaffir, rupte în bucăţi 2 linguri cu sos de soia 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 bucată de ghimbir de mărimea […]
Marinata cu iaurt, menta si limeta
Marinata cu iaurt, menta si limeta din: iaurt organic, mentă proaspătă, limete, seminţe de coriandru, sare şi piper negru, ulei de măsline. Ingrediente: 1 găletuşă de 500 ml iaurt organic 2 mâini bune de mentă proaspătă, tocată coaja şi sucul de la 2 limete 1 lingură seminţe de coriandru, zdrobite sare şi piper negru proaspăt măcinat câteva linguri de ulei […]