Marinata pentru vanat

Printeaza

Marinata pentru vanat: vin alb, otet, ulei, dafin, sare, boabe de piper.

Ingrediente:Marinata pentru vanat

  • 200 ml de vin alb
  • 4 linguri de oţet
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 foi de dafin
  • o linguriţă de sare
  • o linguriţă de boabe de piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă carnea de piele, se spală foarte bine în mai multe ape reci, se taie în bucăţi şi se pune într-un vas împreună cu ingredientele pentru marinat şi 1 l de apă rece. Lichidul trebuie să acopere bucăţile de carne.

De aceea, păstrând proporţiile din lista de ingrediente, se va prepara atâta marinată cât trebuie pentru a acoperi carnea. Carnea de vânat se ţine la marinat 24 de ore, ca să se frăgezească, între timp întorcându-se de câteva ori în sosul marinat.

Apoi se scoate şi se poate folosi pentru a prepara diverse mâncăruri.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.