Crap cu lamaie si patrunjel din: crap, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: un crap cam de 1 kg o lămâie ulei o legătură de pătrunjel sare piper Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, se scot intestinele şi se porţionează. Se şterg bucăţile de crap cu hârtie absorbantă după care se presară cu […]
Marinata de peste cu coriandru si piper
PrinteazaMarinata de peste cu coriandru si piper din: ceapa, peste, otet, ulei, bulion, piper, coriandru, frunze de dafin.
Poate te intereseaza si:
- Marinata de peste cu otet
- Marinata de peste
- Marinata de peste in otet
- Marinata de peste in suc de rosii
- 2 cepe mari
- 1 kg peşte
- 100 ml oţet
- 100 ml ulei
- 200 ml bulion
- 10-15 boabe de piper negru
- 10-15 boabe coriandru
- 1-2 frunze de dafin
Mod de preparare:
Speli cepele, le cureţi, le tai solzişori şi le pliii într-un strat uniform pe fundul oalei sub presiune, astfel încât să acoperi grătarul mobil cu care este prevăzută.
Peste ceapă pui peştele curăţat, sărat, fără cap, coadă şi aripioare, care se înlătură (după sărare laşi peştele circa 1/2 oră să se pătrundă şi îl tai în felii de 2 cm grosime).
Pui bucată după bucată ca să nu rămână spaţii libere între ele, torni peste bucăţile de peşte oţetul, uleiul, bulionul şi pui piperul, coriandrul şi foaia de dafin.
Sosul trebuie să depăşească puţin peştele, dacă nu, se completează cu apă sau bulion. Fierbi cu capac 45 de minute, rotind cratiţa din când în când ca să nu se prindă pe fund. lei de pe foc, o pui sub jet de apă rece, după care scoţi capacul.
Dacă sosul din cratiţă a scăzut, mai adaugi bulion şi mai fierbi fără capac 20 de minute, să se evapore tot oţetul.
După răcire pui marinata în borcănele şi le bagi în frigider. Le poţi păstra 7-10 zile.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Crap cu rosii cherry si stafide
Crap cu rosii cherry si stafide din: crap, rosii, stafide, usturoi, ulei, sare, piper, vin. Ingrediente: un crap de aproximativ 1,5 kg 6-7 roşii cherry 100 g stafide usturoi ulei sare piper o cană de vin alb Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează şi se spală. Se unge cu ulei, […]
Cum se prepara Plachie de crap (VIDEO)
Plachie de crap: Ingrediente: 1 kg crap curăţat şi eviscerat 6 cepe mari 2 ardei capia roşii 1 kg roşii (sau 2-3 linguri bulion) ulei de măsline 1 pahar de vin (250 ml) 2 linguriţe sare piper frunze de pătrunjel Cum se prepara Plachie de crap: Pofta buna!
Pofta buna!
Incoming search terms:
- marinata de peste cu bulion
O sa icnerc si eu marinata asta de peste