Tocăniță de Porc cu Cartofi și Ciuperci din: carne de porc, cartofi, ciuperci, ceapa, ulei de masline, pasta de tomate, supa, sare, piper, patrunjel. Redescoperiți gustul tradițional românesc cu această rețetă de tocaniță de porc cu cartofi și ciuperci. Un fel de mâncare robust și reconfortant, această tocaniță combină carnea suculentă de porc cu textura […]
Marmelada asortată de fructe
PrinteazaMarmelada asortată de fructe
Ingrediente:
- 1 kg vişine
- 1 kg zmeură
- 1 kg coacăze negre
- 1 kg coacăze roşii
- 1 kg agrişe
- zahăr
Mod de preparare:
Marmelada asortată de fructe: Speli bine toate fructele, fără să le ţii prea mult sub apă rece, cureţi vişinele de sâmburi şi coacăzele de codiţe, apoi le treci pe toate prin maşina de tocat. Pui 1 kg de zahăr la 1 kg de pastă de fructe şi amesteci bine.
O torni apoi în borcane pe care le capsezi sau le acoperi bine cu celofan. Le aşezi într-o oală în care ai pus câteva prosoape, o umpli cu apă până la gura borcanelor şi le sterilizezi 45 de minute, la foc mic.
Pofta bună!
Salep: Băutura Tradițională Turcească
Salep: Băutura Tradițională Turcească din: pudra de salep, lapte, zahar, scortisoara, apa de trandafir sau portocale. Descoperiți o rețetă tradițională de salep, o băutură caldă și reconfortantă originară din Turcia. Salepul este cunoscut pentru consistența sa cremoasă și proprietățile sale nutritive, fiind ideal pentru serile răcoroase de iarnă. Această băutură, cu aroma sa delicată și […]
Sa incerc si eu reteta asta de marmelada; sper sa-mi iasa.