Marmeladă de Cătină: Plina de Vitamine din: catina, zahar, apa, suc de lamaie, pectina. Marmelada este o comoară culinară, bogată în vitamine și antioxidanți, perfectă pentru a aduce un plus de sănătate și culoare în dieta zilnică. Cunoscută drept “ginsengul Siberiei”, cătina este apreciată pentru proprietățile sale nutritive excepționale, iar transformarea ei în marmeladă permite […]
Marmelada de ceapa
PrinteazaMarmelada de ceapa din: ceapa, ulei vegetal, sare, piper, bere, zahar, miere, otet de cidru, prune, boabe de cacao.
Ingrediente:
- 450 g ceapa feliata
- 2 linguri de ulei vegetal
- un varf de sare mare
- un varf de piper
- jumatate de cana de bere
- un sfert de cana de zahar
- 2 linguri de miere
- 3 linguri de otet de cidru sau balsamic
- 8 prune cubulete
- o lingurita de boabe de cacao
Mod de preparare:
Incălziţi ulei şi sotati ceapa la foc mediu cu un vârf de sare şi piper, amestecând constant, până se înmoaie, cam 10 minute.
Adăugaţi berea, zahărul, mierea, cubulefele de prune şi boabele de cacao.
Continuaţi să tineti pe foc şi să amestecati până se caramelizează ceapa.
Când e gata marmelada, păstraţi în borcane în frigider.
Rezistă cel puţin 2 luni.
Marmelada de ceapa
Pofta buna!
Rulada cu marmelada de piersici
Rulada cu marmelada de piersici din: oua, zahar, faina, coaja de lamaie, marmelada, unt. Ingrediente: 2 ouă 2 linguri zahăr tos 2 linguri rase de făină coajă de lămîie 1 lingurâ marmeladă de piersici 10 g unt sau ulei Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile cu o lingură de zahăr, pană cand devin spumoase şi […]