Marmelada din must si dovleac din: must de struguri, dovleac.
Ingrediente:
must de struguri,
dovleac tăiat felii
Mod de preparare:
Pui la fiert mustul într-un vas încăpător. După circa 15 minute, când marmelada este aproape gata, adaugi feliile de dovleac alb, de 2 cm grosime, lei vasul de pe foc atunci când dovleacul e fiert iar marmelada a căpătat consistenţă.
Marmelada o torni caldă în borcane, iar după ce se răceşte acoperi borcanele cu celofan sau hârtie de pergament.
Marmelada de mandarine din: mandarine, zahar gelifiant. Ingrediente: 1 kg felii de mandarine 500 g zahăr gelifiant 2:1 Mod de preparare: Pentru ca această reţetă să iasă bine este nevoie, obligatoriu, de mandarine foarte coapte, adică dulci. Feliile de mandarine se taie în bucăţi mici, curăţându-se în mare de membrana albă, care […]
Marmelada de portocale si morcovi din: portocale, zahar, morcovi. Ingrediente: 500 g portocale curăţate de coajă 500 g zahăr gelifiant 2:1 500 g morcovi Mod de preparare: Morcovii se curăţă şi se dau pe râzătoare măruntă, apoi se fierb cu puţină apă, se adaugă portocalele mărunţite şi, eventual, se pasează cu blenderul de […]
Marmelada clasica de portocale din: portocale, zahar. Ingrediente: 1500 g portocale 1000 g zahăr gelifiant Mod de preparare: Portocalele se spală cu apă fierbinte pentru a se curăţa de eventualele substanţe uleioase. 3-4 portocale se curăţă de coajă cu un curăţător, fără a se îndepărta şi membrana albă, şi coaja astfel obţinută […]
Marmelada de castane din: castane, zahar, apa, vanilie. Ingrediente: 500 g castane fierte sau prăjite 500 g zahăr 250 ml apă 1 păstaie de vanilie Mod de preparare: Castanele fierte sau prăjite şi curăţate de coajă se fierb până se înmoaie, se pasează şi se strecoară, sau se toacă la maşină, zahărul se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.