Marmeladă de vişine cu morcovi pentru umplutură

Printeaza

Marmeladă de vişine cu morcovi pentru umplutură din: visine, morcovi, apa, vanilie, zahar.

Ingrediente:

  • 4 pahare vişine fără sîmburi
  • 8 pahare morcovi curăţaţi şi tăiaţi în cuburi mici
  • 2 pahare apă
  • vanilie
  • 1 kg zahăr

 

Mod de preparare:

Marmeladă de vişine cu morcovi pentru umplutură: Se fierb morcovii pînă devin moi, se scurg şi se clătesc în apă rece.

În acest timp se pun pe foc zahărul şi cele două pahare cu apă cînd începe să clocotească se adaugă morcovii, vişinele şi vanilia.

Se fierbe pînă se leagă bine şi rămîne puţină zeamă.

Se pune fierbinte în borcane încălzite. Se leagă după ce s-a răcit.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.