Marmelada de visine

Printeaza

Marmelada de visine

Ingrediente:

  • cantitati egale de visine fara simburi si zahar, pentru un kg de fructe-zeama unei lamii

 

Mod de preparare:

Marmelada de visine: Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamiie, amestecind din cind in cind.

In momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu, este gata cind lingura lasa o dira alba pe fundul cratitei.

Este recomandat sa se puna o tabla sub cratita. Se pune in borcane sterilizate in cuptor, racorite, de preferinta la aceeasi temperatura cu marmelada.

Borcanele se leaga cu celofan sau folie de plastic sau se utilizeaza capace metalice, numai cind marmelada este rece(nu se mai formeza condens).

 

Pofta buna!

 

 

 

Scoici Gratinate în Unt cu Usturoi și Parmezan

din: scoici, usturoi, unt, parmezan, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper, paine. Pentru iubitorii de fructe de mare, scoicile gratinate reprezintă un adevărat festin culinar. Această rețetă transformă simpla degustare a scoicilor într-o experiență gastronomică de neuitat, combinând textura delicată a scoicilor cu un sos bogat și […]

Salată de Mazăre cu Brânză Feta

din: mazare, branza feta, rosii, ceapa, rosie, ulei, otet, sare, piper. Pentru iubitorii de salate care caută o combinație unică de arome și texturi, salata de mazăre cu brânză feta reprezintă o alegere inspirată. Această salată vibrantă combină dulceața mazărei cu feta și aciditatea roșiilor cherry, creând un echilibru […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • marmelada de visine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.