Marmorata cu fructe de padure

Printeaza

Marmorata cu fructe de padure din: zahar, unt, cacao, oua, smantana, faina, lapte, praf de copt, mascarpone, esenta de vanilie, fructe de padure, fulgi de migdale, Tort Gelee.

Ingrediente:

Blat:

  • 200 g zahăr
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri cacao
  • 3 ouă
  • 250 ml smântână
  • 280 g făină
  • 250 ml lapte
  • 1 plic praf de copt

Biluţele de brânză:

  • 250 g mascarpone
  • 65 g zahăr
  • 1 ou
  • esenţă de vanilie

Decor:

  • mix fructe de pădure
  • fulgi de migdale
  • 1 plic Tort Gelee transparent

 

Mod de preparare Marmorata cu fructe de padure:

Pentru blat, se bate untul cu zahăr; se înglobează pe rând ouăle, urmate de lapte şi smântână.

Se adaugă făina, praful de cacao şi praful de copt şi se omogenizează. Se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se mixează ingredientele pentru biluţele de brânză şi, cu o linguriţă, se aşază din loc în loc peste aluat.

Se presară fructe de pădure şi fulgi de migdale. Se dă la cuptor 35-40 de minute, la foc mediu.

Se lasă să se răcească şi se aplică glazura de gelatină preparată conform instrucţiunilor de pe plic, folosind o pensulă din silicon.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.