Marmorata cu fructe de padure
PrinteazaMarmorata cu fructe de padure din: zahar, unt, cacao, oua, smantana, faina, lapte, praf de copt, mascarpone, esenta de vanilie, fructe de padure, fulgi de migdale, Tort Gelee.
Ingrediente:
Blat:
- 200 g zahăr
- 100 g unt
- 2-3 linguri cacao
- 3 ouă
- 250 ml smântână
- 280 g făină
- 250 ml lapte
- 1 plic praf de copt
Biluţele de brânză:
- 250 g mascarpone
- 65 g zahăr
- 1 ou
- esenţă de vanilie
Decor:
- mix fructe de pădure
- fulgi de migdale
- 1 plic Tort Gelee transparent
Mod de preparare Marmorata cu fructe de padure:
Pentru blat, se bate untul cu zahăr; se înglobează pe rând ouăle, urmate de lapte şi smântână.
Se adaugă făina, praful de cacao şi praful de copt şi se omogenizează. Se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se mixează ingredientele pentru biluţele de brânză şi, cu o linguriţă, se aşază din loc în loc peste aluat.
Se presară fructe de pădure şi fulgi de migdale. Se dă la cuptor 35-40 de minute, la foc mediu.
Se lasă să se răcească şi se aplică glazura de gelatină preparată conform instrucţiunilor de pe plic, folosind o pensulă din silicon.
Pofta buna!