Drob de miel cu verdeata si usturoi din: organe de miel, prapur, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, leustean, sare, ulei, oua, piper. Ingrediente: 1, 5 kg organe de miel (ficat, inimă, plămân, rinichi, inclusiv grăsimea de la rinichi) 1 prapur de miel 15 fire ceapă verde 15 fire usturoi verde 1 ceapă uscată mare 2 legături […]
Frigarui cu maruntaie din: maruntaie de miel, mate de miel, maghiran, cimbru, sofran, piper, sare, ulei, lamaie, stafide. Ingrediente: măruntaie de miel, inclusiv burta, câteva maţe măghiran cimbru şofran piper sare ulei sucul de la 1 lămâie câteva stafide Mod de preparare: Se spală foarte bine maţele şi măruntaiele în apă cu puţin oţet […]
Miel de lapte umplut din: miel de lapte, carne tocata de berbec, unt, ceapa, dafin, conuri de brad, stafide, orez, patrunjel, izma, rozmarin, menta, sare, piper. Ingrediente: 1 miel de lapte 200 g carne tocată de berbec mai grasă 200 g unt 2 cepe 2 foi dafin 150 g conuri de brad 200 g stafide […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.